Fleet Manager

Solutia informatica pentru managementul activitatii de transport public de persoane. Aceasta administreaza si automatizeaza in cadrul unei singure solutii integrate operatiile ce intervin in activitatea de transport public de persoane. Solutia este una usor adaptabila la nevoile clientului si usor de folosit.

Video

Soft Fleet Management

Administrare trasee curse

Sistemul permite gestiunea:


Soft Fleet Management

Administrare politica preturi

Preturile se definesc in tabele de preturi cu posibilitatea definirii unor tabele speciale asociate doar anumitor curse sau doar anumitor categorii de calatori.
Tabelele de preturi se definesc incepand cu o anumita data, de la care ele intra in vigoare.
Solutia pune la dispozitie un sistem flexibil de configurare a reducerilor/promotiilor care se pot aplica in contextul dorit.


Soft Fleet Management

Curse speciale

Sistemul permite gestiunea curselor speciale. Acest modul permite repartizarea si monitorizarea calatorilor pe acest tip de curse.


Soft Fleet Management

Emitere bilete, bonuri fiscale

Mijloacele de transport vor fi echipate cu dispozitive mobile de date cu GPS, conexiune la internet, touch screen, casa de marcat fiscala (care va functiona ca imprimanta fiscala), cititor de carduri electronice de proximitate (NFC) si optional camera video. De pe acest echipament soferul va opera emiteri/incasari/validari de bilete, abonamente, rezervari, colete si reduceri. Sistemul functioneaza si offline, datele fiind stocate local si ulterior sincronizate cu serverul la restabilirea conexiunii de date. Emiterea biletelor se poate face atat din mijlocul de transport cat si de la punctele fixe (ghiseu vanzari). Toate operatiile de emitere si validare se centralizeaza in timp real pe server putand fi urmarite si raportate. Sistemul permite utilizarea caselor de marcat cu jurnal electronic conform normelor in vigoare.


Soft Fleet Management

Abonamente

Modulul de ghiseu administreaza portofoliul de clienti (persoane fizice si juridice) cu datele lor personale si alte informatii. Aici se elibereaza carduri electronice nenominale sau personalizate pentru fiecare client cu datele personale (si poza) imprimate pe acesta. Cardurile electronice sunt carduri de proximitate securizate. Incasarea si inregistrarea abonamentelor electronice se poate face atat la punctele fixe (ghiseu vanzari) cat si in mijlocul de transport. Validarea abonamentului la imbarcare se face automat de catre sistem la apropierea cardului de cititor, sistemul afisand datele personale ale clientului, poza si informatiile privitoare la abonamentul/abonamentele calatorului. In cazul in care abonamentul nu este valid sistemul va semnala acest lucru. Pe cardurile electronice se pot inregistra unul sau mai multe abonamente de calatorie cu numar nelimitat sau cu numar fix de calatorii, puncte de fidelizare sau portofel electronic. Din modulul de facturare se pot emite facturi si chitante pentru abonamentele si calatoriile emise. Sistemul permite si exportul facturilor spre alte sisteme informatice de contabilitate.


Soft Fleet Management

Rezervari si plati online

Sistemul de rezervari permite gestiunea rezervarilor pe curse in functie de numarul de locuri disponibile. Rezervarile se pot emite on line, telefonic sau la agentii. Plata rezervarilor se poate face cu cardul online sau la imbarcare. La inregistrarea unei rezervari sistemul va afisa istoricul clientului respectiv cu informatii legate de rezervarile anterioare si calatoriilor efectuate. Clientii pot fi notificati in legatura cu statusul rezervarii prin mesaje. Rezervarile sunt sincronizate in timp real cu echipamentele mobile de date din mijloacele de transport . Soferul va incasa/valida rezervarile conform datelor de imbarcare.


Soft Fleet Management

Aplicatie client

Aplicatia mobila gratuita destinata clientilor permite acestora sa se informeze cu privire la curse, orarele de functionare si preturi pe anumite relatii,sa faca rezervari si plati online, sa ofere calificative curselor, sa fie informati in legatura cu locatia in care se afla mijlocul de transport si sa primeasca alte informatii.


Soft Fleet Management

Monitorizare

Monitorizare in timp real:


Sistemul de notificari permite configurarea anumitor evenimente cum ar fi depasirea vitezei regulamentare, opriri sau intarzieri fata de orele stabilite in sistem.
La punctele fixe se pot monta display-uri conectate la sistem pentru informarea calatorilor.


Soft Fleet Management

Rapoarte

Sistemul pune la dispozitie rapoarte specifice privitoare la:


Soft Fleet Management

Integrare

Sistemul permite integrarea cu alte sisteme informatice de rezervari, vanzari sau contabilitate si cu alte echipamente anexe : panouri LED informative, camere video, dispozitive GPS

Soft Fleet Management

Coletarie

Sistemul de coletarie permite:


Versiune Demo / Prezentare, GRATUIT